Kenyérvonal berendezései

A pékségek egyik legnagyobb problémája napjainkban, a szakemberhiány. A vásárlókat az érdekli, hogy megfelelő mennyiségben és minőségben, időben érkezzenek meg a megrendelt termékek. Hogy termeljünk megfelelő mennyiségű szakember híján? Nézzünk előre, és gépesítsünk!

Miért gépesítsünk? Mert szakember hiányában is képesek leszünk megfelelő mennyiségű terméket legyártani, egyenletes minőségben, hatékonyabban, kevesebb ledolgozott órával. A feldolgozóvonal lehet szakaszos vagy folytonos működésű. Az, hogy kinek melyikre van szüksége, a termelés nagyságának függvénye.

A szakaszos feldolgozósor berendezései: dagasztógépek – csészeemelő billentők – osztógépek – gömbölyítőgépek – köztes pihentető berendezések – hosszformázógépek – kelesztők – kemencék.

A folytonos feldolgozósorok akár emberi kéz érintése nélkül képesek a termékek előállítására. A hagyományos alagútkemencés sorok mellett, a legmodernebb spirálkemencés sor is rendelkezésre áll.

Kenyérvonal berendezések kínálatunkból

LP GROUP csészeemelő-billentők

ESMACH csészeemelő-billentők

MIXER csészeemelő-billentők

ARTEZEN CALYBRA dugattyús osztógép

ESMACH SP dugattyús osztógép

ARTEZEN CONYCA kúpos gömbölyítő

ARTEZEN AGYLA kúpos gömbölyítő

ESMACH AC kúpos gömbölyítő

TURRI AR2 excenteres gömbölyítő

Köztes pihentető berendezések

A gépi feldolgozás során, a sikérváznak szüksége van a pihenésre. Ezekkel a berendezésekkel nem csak helyet és időt lehet megtakarítani, de segít a technológiai idő betartásában is. A termelés nagyságától függően kiválasztható, milyen kapacitású pihentetőre van szükség.

Köztes pihentető berendezések kínálatunkból

ARTEZEN CUBYCA köztes pihentetők

ESMACH ECP köztes pihentetők

SALVA köztes pihentetők

Hosszformázó berendezések

Hatékonyabbá teszi a termelést és állandó minőséget biztosít. Egyforma kenyereket állít elő, amelyekkel a szeletelőgép is könnyebben boldogul (nincs leeső sarok).

Hosszformázó berendezések kínálatunkból

ARTEZEN hosszformázók

ESMACH hosszformázók

KUMKAYA hosszformázók

Folytonos feldolgozó sorok

Emberi kéz érintése nélkül, teljesen automatizáltan napi 24 órában képesek késztermék előállítására. Választható hagyományos alagútkemencés (Gostol) vagy spirálkemencés (Tecnopool) vonal. Többféle kapacitással és kiegészítővel rendelhetők.

További információkért keressen bennünket!

Folytonos feldolgozó sorok kínálatunkból

Lágytésztás „ciabatta” vonal