Liszt silók, por és folyadék tároló, adagoló rendszerek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam velit ex, tempus eget turpis a, viverra volutpat elit. Praesent ut odio quis est sagittis blandit. Mauris vitae nulla tellus. Vestibulum eu justo sed tellus pharetra ornare.

INTECH beltéri silók

Komplett liszttároló, szállító és mérőrendszer. Magyar nyelvű digitális kezelőpanellel, amely igény esetén egyéb összetevők (víz, kovász, egyéb folyadékok) adagolására is alkalmas.

A silótest anyaga Trevira gyöngyvászon vagy saválló acél. A silók méretét a helyi adottságokhoz és a termeléshez igazítjuk. Igény szerint, lehetőség van felöntőgarat használatára is, az egyéb por alakú összetevők (korpa, burgonyapehely, kukoricapehely stb) hozzáadásához.


Katalógus letöltése


INTECH kültéri silók

Komplett liszttároló, szállító és mérőrendszer. A silótest anyaga üvegszálas műanyag, amely kiválóan szigetel és ellenáll az időjárási viszonyoknak. 3 Típus áll rendelkezésre.

  • MONO: egy darabból álló silótest 8 – 80 m3-ig. Egyszerűen telepíthető, de daruzást igényel.
  • SIAG: körgyűrűkből álló silótest 6 – 52 m3-ig. Pneumatikus vagy csigás kitárolással is üzemeltethető.
  • SIE: félgyűrűkből álló konstrukció, gazdaságosan szállítható, egyszerűen összeszerelhető silótest 4 – 66 m3-ig.

További kültéri megoldásokért, keressen bennünket!


Katalógus letöltése

INTECH adagoló rendszerek

A termelés teljes automatizálásához használható rendszer! Előre beprogramozott receptúrák alapján, minden összetevőt egyenesen a dagasztócsészébe juttat. Porállagú és folyékony anyagok adagolására is alkalmas.


Katalógus letöltése

Kérje árajánlatunkat!